Studiet

KRABBE Studiet

30m2 mixerum midt i det historiske Odense tilbyder behagelige forhold for kunder til at godkende - eller deltage i - det bestilte lyd- eller musikarbejde.

Særdeles hyggelige omgivelser til overdubs af alle slags.

 

Forskellige lyttemuligheder (Genelec, KRK) sikrer en troværdig oplevelse, der holder, når man kommer hjem med sit mix, eller oplever det på TV eller i biografen.

 

Hurtigt internet sikrer at udveksling af filer til såvel produktion som godkendelse kan foregå gnidningsfrit.

 

En projektpris indeholder altid mindst een korrekturgang, men udover at vi gerne rådgiver og indgår i sparring med kunden, lytter vi naturligvis først og fremmest til kundens ønsker!

    Teknik:

 

  • ProTools HDX 2018 med 16 input og stor plugin-samling
  • Gode preamps
  • God mikrofonsamling
  • Genelec og KRK active monitors
  • Vellydende speak/vokal "boks"

 

En god voiceover skal være varm og tæt, uden mislyde - og fejlfri...

 

KRABBE sound&music har over 27 års erfaring med indtalinger på mange sprog til TV- og radio reklamer, corporate videos og TV-udsendelser.

 

Coaching, instruktion og fejlrettelser er en selvfølge, så slutresultatet bliver flydende og letforståeligt med de rette betoninger.

Vi tjekker gerne teksten på forhånd.

 

Manusarbejde, korrektur og tilpasning udføres efter timetakst

 

Kan speakeren ikke komme i KRABBE's studie i Odense, har vi samarbejde med studier i Danmark og hele Europa, som altid leverer høj kvalitet.

 

Når det gælder det vigtige element i mange TV- og videoproduktioner - speak - er der nok ikke mange der kan matche Peter som teksteditor og coach af speakere. En solid uddannelse i dansk og engelsk med afsæt i 60'ernes "sorte skole" har sikret, at INGEN "sprogbøffer" slipper igennem her! (At man så må leve med øgenavne som "Den Røde Blyant" er en erhvervsrisiko...) Hertil kommer et meget stort netværk over hele Europa af dygtige speakere på alle sprog.

Copyright @ All Rights Reserved