Om KRABBE

I der hastigt ekspanderende sydøstlige hjørne af Odense, tæt på Campus og det nye kommende superhospitalf inder du den største samling musikalsk erfaring i miles omkreds. Med sine 50 år som livemusiker og 30 som komponist, producer og sounddesigner stiller Peter Krabbe Aagaard sig til rådighed for spændende og kreative musikprojekter, såvel som krævende corporate og commercielle totalløsninger - fra tekst eller demo til færdig lydside.

KRABBE sound&music leverer alt tænkeligt lydarbejde til musikbranchen, TV og kommercielle produktioner som reklamer og firmavideoer.

 

Med erfaring som rytmisk musiker og komponist siden 1969 og som lydproducer siden 1989 bygger Peter Krabbe Aagaard sit arbejde på et solidt fundament og en praktisk ekspertise, som sikrer det bedst opnåelige resultat for din produktion.

 

Som bandleader for odenseanske Blues Brothers Souvenir Show, som kører på 34. år, samt medvirkende og producer på adskillige albums gennem tiderne (se diskografi) har Peter Krabbe Aagaard udviklet en praktisk kreativ tilgang til de musikalske opgaver.

Der mixes og produceres med maven og ørerne - det er udtrykket der tæller.

 

Som komponist, lyddesigner og mixer er det naturligt at fremhæve arbejdet med SPORLØS, som  i 2019 gik ind i sin 21. sæson på DR1, stadig med Peters signaturmusik, dog i opdateret form, nu også med delvis underlægning samt afslutning og credits i programmet. Flere andre tidligere og nuværende TV programmer og reklamer har musik af Peter Krabbe Aagaard.

Hør eksempler på Peters musik til TV andetsteds på denne netside.

 

Gennem sine knap 30 år hos STV og Mayday Film har Peter lydmixet, komponeret og sounddesignet tusindvis af produktioner, sendt på alle nationale og regionale kanaler.

KOMPOSITION og

ARRANGEMENT

- nærmest et livsvilkår for Peter Krabbe Aagaard - mange kunstnere og produktioner har nydt godt af en overbevisende basisprogrammering samt blæser- og strygerarrangementer for små ensembler.


Der arbejdes intuitivt - først i ProTools, derefter noteres i nodeprogrammet Sibelius.

Det intuitive element eksisterer i særlig høj grad, når det handler om komposition. Den lange erfaring sikrer at kunden får et kvalitativt bud på speciel musik til sin reklame, dokumentar eller firmapræsentation, med eller uden "levende" musikere - i flere forskellige prisklasser. Se et godt eksempel på generelt arrangement og blæserditto på VIDEO siden: "Feed The Monkey"

 - og hør flere eksempler på MUSIK siden

MIX AF LIVE OPTAGELSER

er blevet ulige nemmere i de senere år, eftersom man fra mange FOH-mixere enkelt og elegant kan overføre alle kanaler til spor i f. eks. ProTools.Herefter er det bare at gå til den hjemme i studiet.

Efter at have mixet live events af næsten alle slags til TV og DVD: Gospel 2000 i Odense Koncerthus, SIMON - Spies,skæg og Ballade (2004), Four Jacks i Glassalen Tivoli (2008), Anden På Coke? (2006), samt en masse  koncerter med Sebastian, Peter AG, Blues Brothers Souvenir Show m. fl., har Peter nu udvidet spektret til nogle af de New York-baserede kunstnere, som han i de senere år har fået kontakt med og promoverer på det danske marked.

 

VIDEO siden kan du se eksempler på live lydmix

Amerikanske Lucy Woodward lytter med på mixet af hendes anmelderroste optræden med Tiptoe Big Band fra sommeren 2017

KONTAKT

Mobil/Cell: +45 30 56 98 60

Mail: peter@krabbemusic.com

KRABBE sound&music

Brobyvej 10B, 5270 Odense N

 

KRABBE Studio

Ørbækvej 339A, 5220 Odense SØ