Studiet

KRABBE Studiet

30 m2 akustisk optimeret mixerum i Odense SØ tilbyder behagelige forhold for kunder til at godkende - eller deltage i - det bestilte lyd- eller musikarbejde.

25 m2 optagerum med ypperlig trommelyd - god plads til lille band - trommesæt forefindes.

 

Forskellige lyttemuligheder (Genelec, KRK) sikrer en troværdig oplevelse, der holder, når man kommer hjem med sit mix, eller oplever det på TV eller i biografen.

 

Hurtigt internet sikrer at udveksling af filer til såvel produktion som godkendelse kan foregå gnidningsfrit.

 

En projektpris indeholder altid mindst een korrekturgang, men udover at vi gerne rådgiver og indgår i sparring med kunden, lytter vi naturligvis først og fremmest til kundens ønsker!

    Teknik:

 

  • ProTools HDX med 24 input og stor plugin-samling
  • High End preamps incl. UA SOLO/610 og
  • "BLUE Robbie" rørpreamp
  • God mikrofonsamling - se andetsteds på siden 
  • Genelec, Blue Sky og KRK active monitors
  • 25 m2 optagerum + spændende yderligere muligheder...

 

En god voiceover skal være varm og tæt, uden mislyde - og fejlfri...

 

KRABBE sound&music har over 30 års erfaring med indtalinger på mange sprog til TV- og radio reklamer, corporate videos og TV-udsendelser.

 

Coaching, instruktion og fejlrettelser er en selvfølge, så slutresultatet bliver flydende og letforståeligt med de rette betoninger.

Vi tjekker gerne teksten på forhånd.

 

Manusarbejde, korrektur og tilpasning udføres efter timetakst

 

Kan speakeren ikke komme i KRABBE's studie i Odense, har vi samarbejde med studier i Danmark og hele Europa, som altid leverer høj kvalitet.

 

Når det gælder det vigtige element i mange TV- og videoproduktioner - speak - er der nok ikke mange der kan matche Peter som teksteditor og coach af speakere. En solid uddannelse i dansk og engelsk med afsæt i 60'ernes "sorte skole" har sikret, at INGEN "sprogbøffer" slipper igennem her! (At man så må leve med øgenavne som "Den Røde Blyant" er en erhvervsrisiko...) Hertil kommer et meget stort netværk over hele Europa af dygtige speakere på alle sprog.